Много от родните звезди, които разтуриха славните си връзки, в

...
 Много от родните звезди, които разтуриха славните си връзки, в
Коментари Харесай

Щастие след изневярата: Емилия се носи на крилете на любовта, Петканова спала с продуцент от Холивуд и още...

 Много от родните звезди, които разтуриха славните си връзки, сега живеят живота, който са желали, без да съжаляват, с вярата, че това, което се е случило се е случило.

Пресен образец е историята на поетесата и бизнес дама Дони Чачова. Носителката на купата Мисис баба хвана брачния си сътрудник, който е някогашен кмет на Стрелча - Стойно Чачов в невярност. За това призна Дони в обществените мрежи. Там тя разгласява скрийншотове, запечатали дръзките свалки на мъжа й. Дони признава,  че е живяла 4 години в цялостна илюзия. Оказа се, че брачният партньор е имал голям брой паралелни връзки през цялото това време.  Тя не крие болката си, само че е безапелационна, че няма да крачи с досегашния си обичан - от една страна тъй като не може да елементарни, а от друга, че е живяла с идеализираната версия на колегата си.

Същото частично твърдеше певицата Андреа.  Раздялата й с Кубрат Пулев провокира голям брой реакции измежду почитателите.  Тя споделя, че е живяла в фиктивен свят, само че признава, че сама е отговорна за визията на щастлива двойка. След изневярата на Кубрат, двамата се разделят само че и през днешния ден не престават да работят и да се развиват събрани в разнообразни сфери, само че в персонален проект от дълго време са разграничени. През  2020 година певицата разгласява компромати за изневерите на боксьора,  които не бяха коментирани от него.

Любовните кавги попфолка предизвикат още по-голям интерес. Такава беше историята на певицата Кали и и колегата й Влади . Музикалната звезда бе зарязанз, а като причина Влади изтъкнал паралелните й връзки, липса на време поради нощните й участия и приемане на неразрешени вещества. Стигна се до съд поради настойничество над третото  момче на Кали - Александър.Изневярата е била край за връзките с Влади и начало на връзката й с Атанас - по този начин се споделя настоящето й гадже.

Пълна диаметралност е връзката на Емилия и предприемача Жорж Башур . Певицата която преживяваше изневерите на Коко Динев, взе тежко решение да приключи вечно връзките си с бащата на децата й. Това се оказа една от верните стъпки, защото през днешния ден с изключение на сполучлива е и мощно обичана жена. През 2018г.,  с Жорж си споделиха „ да “ и от този момент той се грижи за нея и наследниците й.

Едни от най многодетните бг бащи Благой Георгиев, първо измами жена си Христина, а след нея на лъжите му се върза Есмер Омерова. Последната паралелна връзка на Благо му излиза прескъпо, защото роднините на рускинята го оставиха без нищо. Това не го натъжи, тъй като той попадна в прегръдките на краставицата Златка Райкова,  която му роди момче.  Благо има още две деца от Христина и едно момче от Есмер.

Моделката Алекс Петканова е една от най-одумваните звезди що се отнася до разкрити изневери. Тя попадна под словесните удари на обществото откакто Даниел Петканов, сега неин брачен партньор, разкри фрапантна преписка сред нея и част от любовниците й.

Идеята за звездния изневери постоянно се свързва с любовния четириъгълник на Валери Божинов,Алисия, Николета Лозанова и Ники Михайлов. След като събираха, разменяха, разделяха,  близки до Божинов останаха с усещане, че най-сетне той е намерил сериозна половинка в лицто на сръбкинята Биляна Дол. Изненадващо или напълно не, Божигол отново стартира с изневерите и сръбкинята го разкара след следващата му паралелна връзка, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР